Jäähdytysratkaisut yrityksille Pirkanmaalla

Hämeen Jäähdytys Oy tarjoaa ajanmukaisia jäähdytysratkaisuja yrityksille. Palvelemme koko Pirkanmaan alueella sekä Etelä-Suomessa. Ota yhteyttä, kerromme sinulle mielellämme lisää yrityksemme laadukkaista palveluista. Tavoitat meidät parhaiten puhelimitse, mutta voit myös lähettää meille sähköpostia tai täyttää yhteydenottolomakkeen. Pyrimme palvelemaan jokaista asiakastamme mahdollisimman nopealla aikataululla.

Yhteystietoihin

Jäähdytysratkaisut isoihin kiinteistöihin

Yrityksemme on perustettu vuonna 1992, joten meillä on jo yli 30 vuoden kokemus jäähdytysratkaisujen tarjoamisesta yrityksille. Panostamme aina luotettavaan ja asiantuntevaan palveluun. Hoidamme isojen kiinteistöjen jäähdytykset (yli 100 k) kokeneen ammattilaisen varmuudella. Saat meiltä siis jäähdytysratkaisut muun muassa:

2

  • tietokonesaleihin

  • prosessiteollisuuteen

  • toimistohuoneisiin

  • kaupan kylmätiloihin

  • ravintoloihin.

Palvelemme asiakaslähtöisesti rakennus-, putki- ja ilmastointiliikkeitä sekä isännöinti- ja suunnittelutoimistoja. Myös teollisuuden suunnittelutoimistot, kuten SSAB, ovat asiakkaitamme. Yrityksessämme työskentelee pieni ja tehokas tiimi, joka pystyy vastaamaan myös kiireellisiin toimeksiantoihin. Työskentelemme nopeasti ja kustannustehokkaasti kaikenlaisissa kohteissa Pirkanmaalla sekä koko Etelä-Suomen alueella.

Lämpöpumput

Jäähdytyslaitteiden huollot ja korjaukset

Palveluihimme kuuluvat myös jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjaustyöt. Meillä on ajanmukainen ja kattava työvälineistö, jota käyttäen pystymme tekemään tarvittavat huollot ja korjaukset ripeästi. Hallitsemme myös nykyaikaiset työmenetelmät, jotka takaavat kestävän ja mitä parhaimman lopputuloksen.

 

Kun siis tilaat jäähdytyslaitteiden huollot ja korjaukset Hämeen Jäähdytys Oy:ltä, voit olla varma, että laitteet tulevat kuntoon alta aikayksikön.

Pyydä tarjous

Palvelemme myös yksityisiä kotitalouksia

Hämeen Jäähdytys Oy tarjoaa jäähdytysratkaisut myös kotitalouksille Pirkanmaalla ja Etelä-Suomen alueella. Meiltä saat luotettavasti toimivat lämpöpumput asennuksineen. Teemme myös lämpöpumppujen huollot ja korjaukset tarkasti. Autamme sinua mielellämme myös käyttötarkoitukseesi parhaiten sopivan lämpöpumpun valinnassa. Tulemme aina asiakkaan luo tutustumaan kohteeseen ja tekemään hinta-arvion.