Jäähdytysratkaisut kotitalouksille hyvään hintaan Pirkanmaalla

Hämeen Jäähdytys Oy tarjoaa korkealaatuiset jäähdytysratkaisut kotitalouksille Pirkanmaalla ja Etelä-Suomen alueella. Tutustu palveluihimme ja ota meihin yhteyttä. Tulemme aina asiakkaan luo tutustumaan kohteeseen ja tekemään hinta-arvion. 

Yhteystietoihin

Tilaa meiltä lämpöpumput asennuksineen

Suunnitteletko kustannustehokkaan ja ekologisen lämpöpumpun hankkimista? Hämeen Jäähdytys Oy tarjoaa tunnettujen valmistajien energiatehokkaat lämpöpumput asennuksineen. Valikoimaamme kuuluu niin ilma- kuin ilma-vesilämpöpumputkin.

 

Lämpöpumpun avulla säästät lämmityskustannuksissasi ennen pitkää. Lämpöpumppuun investointi on myös satsaus ympäristöystävälliseen lämmöntuotantoon, joka kannattaa aina. 

 

Kerromme mielellämme lisää erilaisista lämpöpumpuista ja autamme kohteeseesi parhaiten sopivan pumpun valinnassa. 

Lämpöpumput

Tarvitsetko lämpöpumpun huoltoa tai korjausta?

Lämpöpumpun huollot ja korjaukset kannattaa teettää alan kokeneella ammattilaisella. Olemme toimineet alalla jo yli 30 vuotta, joten voit luottaa osaavaan palveluumme. Saamme niin pienet kuin suuremmatkin huolto- ja korjaustyöt heti kerralla kuntoon. Käytämme nykyaikaisia työvälineitä, jotka takaavat sujuvan ja nopean työskentelyn. Täydennämme työvälineistöämme aina asiakkaidemme tarpeiden mukaan.

Pyydä tarjous

Palvelemme myös yrityksiä

Hämeen Jäähdytys Oy palvelee myös yrityksiä Pirkanmaalla ja Etelä-Suomen alueella. Tarjoamme korkeatasoiset jäähdytysratkaisut yrityksille ja toteutamme isojen kiinteistöjen jäähdytykset luotettavasti. Palvelemme muun muassa rakennus-, putki-, ilmastointiliikkeitä sekä isännöinti-, ja suunnittelutoimistoja. Toimimme lisäksi konsultointitoimistona isommille yrityksille.

 

Yhteistyö kanssamme on saumatonta. Kommunikoimme selkeästi ja pidämme asiakkaamme aina ajan tasalla töiden etenemisestä.